dilluns, 24 de novembre del 2008

nous dvd's

Han arribat 10 devedés de la colecció de cine documental de EL PAIS que també poden ser prestats: Los niños del barrio rojo, Los espigadores y la espigadora, Invisibles, La pelota vasca, Ser y tener, Capturing the friedmans, Buena Vista Social Club, Grizzly Man, Misterios del Titánic, Caminantes.

dilluns, 17 de novembre del 2008

Biblioteca oberta

Ja torna a estar oberta la biblioteca. Com podràs comprovar hi han prestatgeries noves que de segur omplirem de llibres a no tardar molt. Només cal traure els que t'agraden.

dilluns, 3 de novembre del 2008

obres a la biblioteca

La propera setmana (de dilluns 10 a divendres 14) la biblioteca estarà tancada perquè van a posar-se noves prestatgeries. Si has de tornar algún llibre, fes-ho a la setmana següent. Si necessites un llibre dis-li-ho al professor/a corresponent.

videos nous

La Conselleria d'Educació ha enviat dos videos a la biblioteca que estàn a la teua disposició: Trece entre mil i Una verdad incómoda.

dissabte, 1 de novembre del 2008

horari de la biblioteca

Pots conéixer l'horari de la biblioteca només en fer clic ací. Així podràs organitzar-te per a fer els prèstecs i devolucions dels llibres, o bé utilitzar els ordinadors. Recorda que dilluns i dimarts la biblioteca està oberta també de vesprada.